Cursus beter funktioneren op het werk

Lukt het je niet om je goed te kunnen concentreren op jouw werkplek? Of zit je niet lekker in vel omdat je misschien tegen een burn-out aan zit en je bang bent het arbeidsproces tijdelijk te moeten verlaten? Er kunnen diverse oorzaken zijn waardoor jij niet meer goed funktioneert in jouw huidige baan.

Ik geef regelmatig de cursus “Beter funktioneren op het werk”. Ik geef deze curus  in groepsverband  maar ook  1 op 1 indien gewenst. In deze cursus krijg  jij handvaten aangereikt krijgt om meer grip te krijgen op jezelf op jouw werkplek. Door deze cursus te volgen zul je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, beter grenzen aan kunnen gaan geven en steviger in jouw schoenen komen te staan.

Tijdens de cursus koomen de volgende onderdelen aan bod:

  • Hoe funktioneer ik bij mijn collega’s en is het nodig dat ik daarin iets verander?
  • Geef ik goed mijn grenzen aan of neem ik te veel hooi op mijn vork en zeg ik altijd, “ja daar zorg ik wel voor….. “
  • Hoe ga ik om met authoritaire leiding gevenden?
  • Ben ik bang om mezelf te laten gelden of te uiten in een groep? Te denken aan het houden van een voordracht of het geven van mijn mening in een vergadering.

De cursus wordt gegeven in 4 les delen, waarvan het eerste deel 1,5 uur duurt en de overige 3 delen een uur. Tijdens de cursus wordt er ook aandacht besteed aan hoe je zelf bepaalde vervelende emoties los kunt leren loslaten waar je last van hebt. Deze tools kun je op het werk zelf toepassen, zonder dat jouw collega’s daar weet van hebben.

De kosten hiervoor zijn € 300.-

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook