Skype Consult

Skype consult

Voor mijn bestaande cliënten is het mogelijk om een kort consult van een 30 minuten of een consult van een 60 minuten te ontvangen via Skype. Aangezien je inmiddels vertrouwd bent geraakt met mijn manier van werken speelt afstand geen enkele rol meer.  Ik leid je middels het voor jou bekende E.B.T. proces, door jouw vervelende gevoelens of emoties heen waar jij last van hebt.

Een kort Skype consult is een perfecte oplossing voor die momenten dat je nog even extra hulp nodig hebt om in je kracht te staan, en het alleen nog niet helemaal voor elkaar krijgt om je balans te vinden. Misschien voordat je naar een belangrijke afspraak gaat of nerveus bent omdat je gaat solliciteren. Soms kan het ook gebeuren dat er oude onverwerkte emoties getriggerd zijn geworden en je de emoties graag wilt ontladen.  Ik help je in alle gevallen er graag bij! 

Deze consulten kosten voor 30 minuten € 35.-  en voor een uur €50,- 

Een Skype sessie kun je lang, maar ook heel  kort van te voren boeken. Indien mijn agenda het toestaat heb je binnen een uur een consult. Je krijgt dan van mij een betaal-link toegezonden die je vòòr het ondergaan van de sessie kunt voldoen. 

Bel mij voor het boeken van een Skype sessie op 06 – 23 94 02 47  

Mocht je geen Skype hebbben dan kunnen wij ook via Whatsapp, of Messenger met elkaar communiceren.