Bij welke klachten?

U kunt bij mij terecht voor alle emotionele en psychosomatische klachten. 

E.B.T. is  o.a. inzetbaar bij: 

 • Stress klachten 
 • Paniek aanvallen 
 • Gebrek aan zelfvertrouwen 
 • Faalangst 
 • Rouwverwerking 
 • Depressiviteit 
 • Woede aanvallen 
 • Fobieën 
 • Trauma’s 
 • Sexueel misbruik 
 • Burn-out 
 • Niet lekker in je vel zonder aanwijsbare reden 

logo E.B.T

 

Monique de Vries

Door mijn doeltreffende en zeer gerichte aanpak ga ik vrij snel al naar de kern van het probleem toe. Het zijn geen ellenlange gesprekken die ik voer, maar ik behandel direct de onverwerkte emoties die naar boven kunnen komen tijdens een E.B.T.  sessie.  Er ontstaat tijdens een behandeling direct ruimte en het gevoel alsof er iets van je afvalt. Met een paar sessies voel je je al een ander mens. Veel mensen zijn bang om de emoties te gaan voelen die onderdrukt zijn geweest en daarmee dus nooit verwerkt zijn geworden.

Ik besteed dus in de eerste instantie met veel liefde en geduld, aandacht aan de angst, indien deze aanwezig is om aan een behandeling te beginnen. Ik begrijp heel goed dat het niet altijd even makkelijk is om de stap te zetten om aan jezelf te werken. 

Je bent van harte welkom om een keer een proef sessie te ondergaan. 

Klik hier voor het maken van een afspraak 

Follow by Email
Facebook