Ervaringen van clïenten

Bijzondere ervaring

caret-down caret-up caret-left caret-right
Annemarie H. Bloemendaal

Wat een bijzondere ervaring zo een E.B.T. sessie! Ik was onder de indruk van de manier waarop Monique direct bij de kern van mijn probleem kwam. Ik voelde mij na de sessie heel erg opgelucht en had voor het eerst in een hele lange tijd het gevoel dat het nu echt allemaal goed gaat komen. Ben zo blij dat ik bij Monique terecht ben gekomen. Ze is een hele lieve vrouw die precies weet waar ze het over heeft.

Fairouz Haarlem

Ik ben bij Monique terecht gekomen via een vriendin van mij. Na 3 behandelingen voelde ik mij veel zelfverzekerder. Ik kan nu ook veel beter mijn grenzen aangeven. Ik voel mij eigenlijk voor het eerst weer echt een beetje blij na een lange verdrietige periode. 

Farida Hoofddorp

Dankzij de sessies met Monique gaat de relatie met mijn man beter. Ik voel mij erg opgelucht. 

Na 4 sessies weer op de rit

A.v.B Zandvoort

 Ik heb een jaar bij een psycholoog gelopen vanwege emotionele problemen die mijn echtscheiding met zich mee heeft gebracht.  Eerlijk gezegd met weinig tot geen resultaat. Met 4 E.B.T. sessies had ik het gevoel dat ik weer de oude was. Ik kan iedereen die niet lekker in z’n vel zit dit van harte aanbevelen!

Als je een Burn-out hebt moet je hier heen

Petra Hoofddorp

Ik had een burn-out en zat er helemaal doorheen. Totaal geen energie meer en liep de hele dag te huilen. Ik was zwaar over mijn grenzen gegaan. Kwam in aanraking met Monique en ben sessies gaan doen bij haar. Ze heeft mij helemaal weer op de rit gekregen. Ik werk inmiddels weer halve dagen en ik voel mij zoveel beter. Ik kan het iedereen aanraden die klachten heeft om naar haar toe te gaan. Ze is echt goed. 

Super goed!

Marilla van Zwieten Amsterdam

Ik heb al aardig wat therapieën achter de rug en ik dacht dit is het laatste wat ik ga doen, want ik heb er geen zin meer in. Het lukt toch niet om het op te lossen. Ik was aardig depressief geworden en had het gevoel er niet meer uit te komen. Dit was eigenlijk mijn laatst hoop, want ik had gehoord dat deze therapie echt heel erg goed werkt. Dus heb de stap toch maar gezet om nog eens iets te gaan proberen, en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik voel mij echt zo veel beter, ze heeft mij ook handvatten gegeven om zelf thuis bepaalde vervelende gevoelens op te laten lossen als ze omhoog komen en ik heb het gevoel gekregen dat ik niet zo afhankelijk meer ben van hulp van buitenaf. Ik kan nu zelf ook iets doen om mij beter te voelen. Wat mij betreft hoort zij bij de top 10 van de beste therapeuten van het land. Hier kan wat mij betreft geen psychiater tegen op, die stoppen je alleen maar vol met pillen om je emoties te temperen. 

Sandra Zandvoort

Ik had last van paniek aanvallen en ik funktioneerde totaal niet meer. Mijn huisarts had mij aangeraden om naar Monique toe te gaan. Ik ben eerlijk gezegd onder de indruk hoe snel ik mij sterker begon te voelen. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben met mijn emotionele problemen, maar ik blijf nog een tijdje bij Monique onder behandeling.

Ze neemt echt de tijd voor je en ze geeft je ook het gevoel dat alles wat je voelt niet gek is. Ze oordeelt nergens over en ik voel mij ook veilig bij haar om alles gewoon te zeggen en dat is echt fijn.  

Erg veel baat bij gehad!

B. ten S. Bennebroek

Emotionele Balans Techniek, ik had er nog nooit van gehoord. Kan het aan niemand uitleggen wat Monique nou precies doet in een sessie, moet je echt zelf ervaren! Erg veel baat bij gehad. Monique bedankt. 

Follow by Email
Facebook