F.A.Q

caret-down caret-up caret-left caret-right
Hoe lang duurt een E.B.T. behandeling?

Een E.B.T. behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Ik werk niet exact op de klok, het is voor mij belangrijker dat jij je goed voelt als je bij mij de deur uit gaat. Afbreken tijdens een sessie omdat het uur om is dat vind ik onacceptabel.

Hoeveel sessies heb ik gemiddeld nodig om weer beter te functioneren?

Het is moeilijk op voorhand te zeggen hoeveel sessies je nodig hebt. De therapie die ik geef werkt super snel. Soms wordt er in 1 sessie een trauma opgelost waar men een leven lang mee liep of angstig voor was. In heel veel gevallen is een blok van 4 sessies al voldoende om weer lekker in je vel te zitten. Het is mogelijk om een proefsessie te nemen en aan de hand daarvan een keuze te maken voor een blok van 4 sessies. Aan het eind van het blok overleg ik met jou of extra sessies gewenst zijn. 

Wat leer ik tijdens een S.C.M.H® Workshop?

Tijdens een S.C.M.H.®  Workshop leer je ….

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Ik heb er voor gekozen om mij niet aan te sluiten bij de zorgverzekeraar. Veel mensen zijn niet goed aanvullend verzekerd en de behandelingen zouden dan te duur worden voor hen die dit niet vergoed krijgen. Ik heb besloten om een lager tarief te hanteren, zodat mijn behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn.

Kan ik na afloop van een sessie bij u pinnen?

U kunt na afloop contant betalen of via Ideal. Pinnen via een pinapparaat is echter niet mogelijk.

Follow by Email
Facebook