Burn Out

Last van een Burn Out?

Een burn-out krijg je niet zomaar. Meestal is het een heel proces waarin je op een gegeven moment het gevoel krijgt “en nu kan ik niet meer”. Je bent helemaal op en er zijn een aantal dingen gebeurd waarvan de emoties en gevoelens zich opgestapeld hebben. Je functioneert gewoonweg niet meer.

Je bent aan het einde van je latijn en wilt eigenlijk maar 1 ding en dat is helemaal niks, niet werken, niet meer onder de mensen en je sleept je door de dag heen. Op een gegeven moment komt er een gevoel van en hier moet ik iets aan gaan doen anders ga ik er onder door. Als je op dat punt bent aangekomen is het de tijd om in actie te komen en jezelf een groot cadeau te gaan geven en er alles aan te gaan doen om te zorgen dat jij jezelf weer goed gaat voelen.

E.B.T. kan je daar bij helpen. Door de sessies te ondergaan krijg je ook sleutels aangereikt die je de rest van je leven kunt gebruiken en toe kunt passen op de momenten dat je niet lekker in je vel zit. Ik ga samen met jou de oorzaken oplossen die jou uit jouw kracht hebben gehaald. De methode die ik daarvoor hanteer is bij uitstek geschikt om jouw energie weer op peil te krijgen. Klik hier en lees meer over de Emotionele Balans Techniek die ik toepas.

Follow by Email
Facebook