Magneet therapie

Magneet behandelingen zijn o.a. inzetbaar bij:

* Migraine en hoofdpijn

* Hart problemen

* Pijn, reuma, artrose, artritis

* Gewrichtsfuncties

* Fibromyalgie, MS en ME

* Snellere genezing van wonden en botbreuken

* Slaapstoornissen

* Chronische vermoeidheid

* Depressiviteit

* Stress

* Diabetes, jicht, spit

* Astma; bronchitis

* Gynaecologische klachten zoals PMS, menstruatie

* Overgangsklachten

Naast het geven van E.B.T. sessies welke gericht zijn op het los laten van emotionele klachten, werk ik ook met magneet therapie. Mijn ervaring is dat het fysiek en mentaal zeer ondersteunend is aan de sessies. Ik werk met natuurlijke magneten en deze bestaan uit hematiet en magnetiet. Ik leg de cliënt minimaal 30 minuten in een veld van 200 magneten. Tijdens een behandeling kunnen diverse sensaties gevoeld worden in het lichaam, zoals prikkelingen, kloppende voeten die warm worden, koude rillingen, verschuivingen van energieën, ontladingen uit de spieren waardoor ontspanning op treedt etc. Dit is slechts een kleine greep uit de diverse reacties.

Ieder persoon reageert anders op de behandeling en het lichaam krijgt exact wat het nodig heeft. Zo voelt de een zich fitter en energieker na een behandeling en de ander zich meer ontspannen.
Soms kan het ook voorkomen dat iemand tijdens een magneet behandeling niets voelt, maar achteraf pas de effecten van de behandeling ervaart, zoals minder last van pijnklachten, beter heeft geslapen of lekkerder in zijn vel zit.

Voor meer informatie over de magneettherapie die ik geef, kun je terecht op mijn uitgebreide andere website. www.magnetischveld.nl 

DSC_3695 B ZW combinatie kleur