E.B.T voor bedrijven

E.F.T, en E.B.T.voor bedrijven minder ziekteverzuim, meer harmonie op de werkvloer.Therapie voor werknemers.

De therapie die ik geef is uitermate geschikt voor het bedrijfsleven. Werknemers die wegens stressklachten minder goed funktioneren  worden door een paar E.B.T. sessies weer terug te gebracht naar het oorspronkelijke niveau. Het oplossen van stressklachten die bijvoorbeeld voortkomen uit de privé omstandigheden zorgt voor minder ziekteverzuim. 4 sessies blijken vaak al voldoende te zijn om uw personeel weer op de rit te krijgen. De therapie is geschikt voor zowel hoog- als laagopgeleiden. 

Ik ben als gediplomeerd stress counselor gespecialiseerd in het behandelen van werknemers met o.a.burn-out klachten, post traumatische stressstoornissen, depressiviteit, emotionele disbalans en alle overige stressklachten.

De therapie werkt ook preventief en zorgt eveneens voor meer harmonie op de werkvloer. Uw personeel en uw bedrijf zijn het helemaal waard om goed te funktioneren!

 Een E.F.T. workshop waarbij ik u personeel  leer hoe zij zelf thuis hun eigen vervelende gevoelens, emoties en stressklachten op kunnen lossen is ook een van mogelijkheden.

Indien u interesse heeft om uw personeel innerlijk te optimaliseren dan om ik graag een keer bij u langs om te kijken wat ik voor u betekenen en maak ik een offerte op maat voor u. 

Het  is een fantastische investering in uw bedrijf, maar vooral een bijzonder cadeau aan de mensen die voor u werken. U geeft ze iets dat onbetaalbaar is en u krijgt er hele blije en gemotiveerde mensen voor terug!